Вірменський салат з червоної квасолі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Вірменський салат з червоної квасолі

Квасоля відома більшості людей як корисний продукт, а для вегетаріанців вона стала одним із способів заміни м'яса. Мається на увазі за кількістю білків, які квасоля містить у своєму складі. Але люблять її, на жаль, мало хто. Або скоріше просто не вміють готувати? Способів приготування і варіантів вживання квасолі безліч. Одним з найпопулярніших способів - в салатах. Приклад такого салату - Вірменський салат. У його склад входить крім квасолі також часник і велика кількість зелені, тому за смаком він виходить досить пікантним. А заправлено це все найкориснішою заправкою - оливковою олією.

Інгридієнти

  • Часник - 20 г.
  • Петрушка - 30 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Лимон - 20 г.
  • Квасоля червона - 200 г.
  • Кінза - 30 г.
  • Базилік - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю відварити до готовності в підсоленій воді. Кінзу і петрушку помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    З лимона вичавити сік. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Базилік помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.