Бананові панкейкі
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г

Бананові панкейкі

Рецепти панкейків бувають найрізноманітнішими. Одним із найсмачніших і найкорисніших це бананові панкейки. Як і всі панкейки, бананові готуються без особливих зусиль і з невеликою кількістю інгредієнтів. Ця страва заслуговує на статус улюбленого десерта для ваших діток. Неможливо встояти перед незвичайним ароматом і неймовірною ніжністю страви. Відчуйте ніби ви на хвилину потрапли в дитинство, в атмосферу безтурботності, веселощів та абсолютного щастя! Саме в такі моменти все здається таким простим та зрозумілим. Ось такий нехитрий спосіб порадувати себе смачненьким.

Інгридієнти

  • Борошно пшеничне - 90 г.
  • Молоко - 150 мл.
  • Яйця - 1 шт.
  • Масло вершкове - 20 г.
  • Сіль - 10 г.
  • Сода - 0,5 ч. л.
  • Цукор - 20 г.
  • Банани - 1 шт.
  • Розпушувач - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно змішати борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль.

  • 02

    З банану зробити пюре. Жовток збити, додати молоко, банан і розтоплене масло, збивати 1 хвилину. Борошняну суміш змішати з рідкою сумішшю і перемішати вінчиком або міксером. Білки добре збити і акуратно додати в тісто.

  • 03

    Смажити на сухій сковорідці з одного боку до появи пухирців потім перевернути.