Брускетта з білими грибами і руколою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Брускетта з білими грибами і руколою

Дуже широко-поширена страва в центральній Італії. Там її подають як закуску. Тобто, перед подачею головних страв, щоб "підігріти апетит" . Тому брускетти можна робити з чим завгодно на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо вам зробити з грибами і руколою. Чудовий і не дуже калорійний варіант брускетти. Не забуваємо також, що вони призначені, щоб трохи перекусити, а не занадто наїдатися. Тому вони і повинні бути досить легкими. Тим більше, що білий хліб - це вже ситно. Поєднання білого гриба і руколи - це досить незвично, але дуже смачно. А тим більше, що рукколу додають у страви для насиченого аромату і гоструватого смаку.

Інгридієнти

  • Рукола - 30 г.
  • Пармезан - 20 г.
  • Гриби білі заморожені - 100 г.
  • Олія оливкова - 20 г.
  • Чіабатта - 4 шматка

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати гриби, викласти на розігріту сковороду з оливковою олією, смажити 5-7 хвилин, додати сіль і перець за смаком.

  • 02

    Хліб скропити оливковою олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.

  • 03

    Викласти гриби зверху на засмажений хліб, покласти зверху кілька листя руколи, кілька скибочок тонко натертого пармезану.