Святковий салат з тунцем
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Святковий салат з тунцем

Торжество не за горами, а Ви ще не визначилися зі святковим меню? Урізноманітнити Ваше сімейне застілля допоможе пропонований рецепт ситного, пікантного, а головне корисного салатику з тунцем. Завдяки оригінальній подачі і яскравому зовнішньому вигляду він не залишиться непоміченим на Вашому святковому столі. Ніжний смак обсмаженого зі спеціями тунця гармонійно доповнює комбінацію зі стиглих томатів, відварних яєць і зеленої стручкової квасолі. Заправка з оливкової олії і лимонного соку як ніколи доречна: вона скріплює всі компоненти страви воєдино, наповнюючи салат приємним свіжим ароматом. І зауважте: ніякого шкідливого майонезу. Щоб зробити салат більш ефектним, подайте його на свіжому листі салату.

Інгридієнти

  • Тунець - 500 г.
  • Картопля - 500 г.
  • Квасоля зелена стручкова - 300 г.
  • Яйце куряче - 6 шт.
  • Помідори чері - 400 г.
  • Лимон - 50 г.
  • Олія оливкова - 60 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Тунець зі спеціями обсмажити на невеликій кількості олії. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Картоплю відварити, очистити, нарізати кубиками.

  • 02

    Помідори помити і розрізати на половинки. Тунець нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію з лимонним соком і перемішати салат.