Курячі серця з вершками
Кількість порцій - 2
Час приготування - 1 г

Курячі серця з вершками

На перший погляд може здатися, що ця страва на любителя. Адже курячі сердечка, та й будь-які інші нутрощі, люблять далеко не всі. Але ви не поспішайте відмовлятися від цієї страви. Можливо, спробувавши її один раз, ви не зможете від неї відмовитися. Курячі серця з цибулею і вершками - це дуже ніжне поєднання. Адже вершки завжди роблять страву більш м'якою і приємною на смак. Ще одна відмінна риса страви - це те, що приготувати її - справа нехитра і досить швидка, не вимагає особливих зусиль. А калорій вона містить не дуже-то багато. Тому ви можете не турбуватися про те, що приготувати на вечерю - ми це придумали уже за вас.

Інгридієнти

  • Курячі серця - 500 г.
  • Вершки 20% - 250 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Кріп подрібнений - за смаком
  • Часник - 4 зуб.
  • Сіль - за смаком
  • Масло рослинне - 50 мл.

Етапи приготування

  • 01

    На розігріту сковороду з рослинною олією викласти дрібно порізані півкільця цибулі. Обсмажувати декілька хвилин, постійно помішувати.

  • 02

    Викласти потерту на дрібній тертці моркву і обсмажувати з цибулею 5 хвилин. Додати тертий на дрібній тертці часник, все ретельно перемішати і обсмажувати пару хвилин до появи терпкого запаху смаженого часнику.

  • 03

    Викласти в сковороду промиті і очищені серця і перемішати з її вмістом, посолити і вилити вершки. Тушкувати страву близько 20 хвилин до готовності сердець. Додати кріп, перемішати і залишити на 5 хвилин доводоти до готовності на невеликому вогні.