Зовсім не складні в приготуванні, але дуже красиві естонські булочки з насиченим і неймовірно смачним ароматом кориці. Такі булочки відразу ж стануть прикрасою вашого столу. Можна так само зробити одну велику булочку, яку потім розрізати на порційні шматочки. Інший варіант приготування - порційні невеликі булочки. Прикрасити їх можна цукровою пудрою або розтопленим шоколадом, хоча вони і самі по собі відмінно виглядають. Якщо ви любите більш солодку випічку, то додайте трохи цукру (або цукрової пудри) в тісто. Також, за бажанням, додайте трохи мускатного горіха і ванілі. Або цукор в основний начинці можна замінити ванільним цукром.
Молоко підігріти і розчинити в ньому дріжджі. Залишити на 10 хвилин. Вершкове масло (30 г) розтопити на водяній бані, а потім збити з жовтком. Додати просіяне борошно, дріжджі з молоком і замісити тісто.
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою або рушником і залишити на 1-2 години в теплому місці. Вершкове масло (50 г) змішати з цукром і корицею до однорідної маси. Тісто дістати і розкачати завтовшки 0,7 см.
Пласт тіста намастити начинкою. Скрутити тісто в рулет. Рулет розрізати навпіл уздовж, не розрізаючи краї. Переплести рулет і скріпити краї, щоб вийшло замкнене коло. Зверху булочки змастити сумішшю цукру, масла і кориці.
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти булочки і випікати близько 25 хвилин.