Рибний суп з плавленим сиром
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г

Рибний суп з плавленим сиром

Коли хочеться порадувати сімейство смачною і вишуканою першою стравою, а часу на приготування зовсім немає, на допомогу прийде наш перевірений рецепт швидкого рибного супчика з плавленим сиром. Соковиті скибочки риби, наваристий вершковий бульйон і картопля, що потопає в зелені – просто і лаконічно. Не дивлячись на легкість, суп виходить досить-таки ситним і поживним. Вибір риби – за Вами, однак рекомендуємо взяти хека – самого корисного, смачного і зручного в приготуванні представника тріскових порід. Відокремлювати кісточки від філейної частини – одне задоволення, а бульйон Ви отримаєте неймовірно ароматний і ніжний. На сирі не економте: від якості цього продукту залежить зовнішній вигляд, смак і консистенція супу.

Інгридієнти

  • Сир плавлений - 200 г.
  • Картопля - 330 г.
  • Цибуля - 80 г.
  • Лавровий лист - 10 г.
  • Кріп - 20 г.
  • Риба - 500 г.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Сир натерти на тертці. Воду довести до кипіння, додати цибулю, рибу, сіль і перець. Через 5 хвилин додати картоплю і лавровий лист.

  • 03

    Через 20 хвилин додати сир. Кріп помити, просушити і подрібнити. Додати в суп кріп, варити 2 хвилини і потім зняти з вогню.