Куряча печінка з грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Куряча печінка з грибами

У цьому рецепті поєдналися два дуже корисних продукти - печінка і гриби. Страва з цих інгредієнтів здивує не лише чудовим смаковим поєднанням, але і подвійною порцією вітамінів. Для того, щоб печінка вийшла м'якою, її не слід переварювати. А в якості грибів можна використати усіма нами улюблені шампіньйони. Цей грибний делікатес відмінно поєднується із м'ясними стравами, і не тільки, його корисність не описати на одному аркуші паперу. Вже не терпиться спробувати? Не втрачайте час і готуйте разом з нами! Хороша їжа - запорука відмінного настрою на весь день. Переконайтеся в цьому самі! Користуйтеся нашим рецептом - і все неодмінно вийде!

Інгридієнти

  • Куряча печінка - 500 г.
  • Гриби (печериці) - 200 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Олія - 5 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Сметана - 3 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Нагріти сковороду і налити соняшникову олію. На повільному вогні дати їй підігрітися. Цибулю почистити і нарізати. Потім висипати в сковорідку і смажити 5 хвилин.

  • 02

    Поки смажиться цибуля, треба встигнути підготувати гриби. Спочатку помити, а потім очистити гриби. Після, нарізати їх і додати до цибулі. Готувати ще 20 хвилин, доки рідина не випарується.

  • 03

    Курячу печінку обов'язково слід помити і очистити. Обсмажити на окремій сковороді на рослинній олії. Після того, як печінка стане готовою, додати її до печериць. Сюди ж додати сметану, сіль та інші приправи, які вам подобаються. Тушкувати 10 хвилин. Страва готова!