Напевно, рідко можна зустріти оладки ні з простого тіста, ні з тертих овочів або фруктів, а з м'яса. У даному рецепті запропоновано зробити оладки з курячого філе. І вони не схожі на котлети, як може здатися на перший погляд. Така страва чудово підійде на обід або вечерю. Страва вживається без гарніру (хоча за бажанням можна подати з рисом або картопляним пюре), але добре поєднується з будь-якими салатами, особливо з овочевими салатами. Але найкращим варіантом буде подати м'ясні оладки з соусом, наприклад, кисло-солодким, тар-тар, майонезом (звісно, власноруч приготовленим) або сметаною з зеленню.
Цибулю очистити від лушпиння, нарізати шматочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Бульйон злити, але не виливати. Цибулю з бульйоном, куряче філе, яйця подрібнити в блендері до однорідного стану.
На сковороді розігріти олію. Викласти тісто столовою ложкою на сковороду. Смажити оладки з двох боків до золотистого кольору. .