Оладки з курячого філе
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Оладки з курячого філе

Напевно, рідко можна зустріти оладки ні з простого тіста, ні з тертих овочів або фруктів, а з м'яса. У даному рецепті запропоновано зробити оладки з курячого філе. І вони не схожі на котлети, як може здатися на перший погляд. Така страва чудово підійде на обід або вечерю. Страва вживається без гарніру (хоча за бажанням можна подати з рисом або картопляним пюре), але добре поєднується з будь-якими салатами, особливо з овочевими салатами. Але найкращим варіантом буде подати м'ясні оладки з соусом, наприклад, кисло-солодким, тар-тар, майонезом (звісно, власноруч приготовленим) або сметаною з зеленню.

Інгридієнти

  • Філе куряче - 250 г.
  • Бульйон курячий - 50 мл.
  • Цибуля ріпчаста - 100 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю очистити від лушпиння, нарізати шматочками. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Бульйон злити, але не виливати. Цибулю з бульйоном, куряче філе, яйця подрібнити в блендері до однорідного стану.

  • 02

    На сковороді розігріти олію. Викласти тісто столовою ложкою на сковороду. Смажити оладки з двох боків до золотистого кольору. .