Картопляні млинці
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Картопляні млинці

Якщо ваші рідні дуже сильно люблять картоплю, приймають її в будь-якому вигляді і просто не уявляють своє життя без неї, тоді вам нічого турбуватися. Адже страв з картоплею дуже і дуже багато в наш час. Чого тільки не придумають кулінари, щоб здивувати народ. І все таки їм це добре вдається. На перший погляд прості і непримітні страви з самих звичайних інгредієнтів створюють маленькі шедеври на вашій кухні. Здавалося б прості млинці, але з додаванням картоплі - і страва радикально змінюється. Ви вже отримуєте ситні млинці, які можна подавати зі сметаною, з зеленню, з різними салатами. Та й взагалі з чим завгодно - ця страва досить універсальна.

Інгридієнти

  • Борошно пшеничне - 300 г.
  • Цукор - 10 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Масло вершкове - 200 г.
  • Молоко - 600 мл.
  • Картопля - 400 г.
  • Цибуля ріпчаста - 80 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати просіяне борошно, цукор, спеції. Потім додати молоко, яйця і довести тісто до однорідної консистенції. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

  • 02

    Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці, зайву рідину віджати. Додати овочі до тіста і перемішати. Сковорідку розігріти і виливати столовою ложкою невелику кількість тіста. Смажити млинці до золотистого кольору.