Гарбуз вважається однією з найдавніших харчових рослин. Сьогодні ми і будемо готувати оладки з цього древнього продукту. Однак місце походження гарбуза на даний момент не визначене. Хоча передбачається, що батьківщиною гарбуза є територія сучасної Мексики. Згідно з даними археологічних розкопок можна зробити висновок, що жителі Мексики розводять гарбуз вже більше 5 тисяч років. Перша згадка про гарбуз датовано 8 тисячами років тому. Насіння гарбуза були знайдені в похованнях перуанських індіанців. Про гарбуз відомо також із стародавніх китайських рукописів. І в повсякденному житті Північного Китаю гарбуз зараз дуже популярний і вважається символом процвітання, родючості, відродження та здоров'я.
Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль.
Окремо збити яйця із соняшниковою олією, додати пюре гарбуза. Помішувати.
Всі інгредієнти з'єднати і розмішати. Розігріти сковороду і порційно виливати оладки, просмажуючи з кожного боку.