Гарбузові оладки
Кількість порцій - 8
Час приготування - 25 хв

Гарбузові оладки

Гарбуз вважається однією з найдавніших харчових рослин. Сьогодні ми і будемо готувати оладки з цього древнього продукту. Однак місце походження гарбуза на даний момент не визначене. Хоча передбачається, що батьківщиною гарбуза є територія сучасної Мексики. Згідно з даними археологічних розкопок можна зробити висновок, що жителі Мексики розводять гарбуз вже більше 5 тисяч років. Перша згадка про гарбуз датовано 8 тисячами років тому. Насіння гарбуза були знайдені в похованнях перуанських індіанців. Про гарбуз відомо також із стародавніх китайських рукописів. І в повсякденному житті Північного Китаю гарбуз зараз дуже популярний і вважається символом процвітання, родючості, відродження та здоров'я.

Інгридієнти

  • Борошно - 200 г.
  • Цукор - 3 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.
  • Розпушувач тіста - 1 ст. л.
  • Яйця - 3 шт.
  • Пюре гарбуза - 1 склянка
  • Соняшникова олія - 3 ч. л

Етапи приготування

  • 01

    Змішати борошно, цукор, розпушувач і сіль.

  • 02

    Окремо збити яйця із соняшниковою олією, додати пюре гарбуза. Помішувати.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати і розмішати. Розігріти сковороду і порційно виливати оладки, просмажуючи з кожного боку.