Салат із вареної моркви "Марго"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 40 хв

Салат із вареної моркви "Марго"

Салати бувають не тільки калорійні, складні, в яких дуже багато різних інгредієнтів і які забирають багато часу. Існують і рецепти салатів, які хороші для домашньої вечері. І адже вони ще краще перших. Тому що готувати їх набагато швидше і простіше - те, що і потрібно до звичайної вечері. Але при цьому інгредієнти, які використовуються в таких салатах, дуже корисні. Наприклад, морква, яка вступає головним продуктом в цьому салаті. Вона багата на каротин, а також корисна для зору та підвищення гемоглобіну (з яким часто бувають проблеми у дітей). Горіхи зроблять салат більш ситним, а заправка з масла, а не майонезу добре довершить всю страву.

Інгридієнти

  • Морква - 500 г.
  • Цибуля - 100 г.
  • Волоські горіхи - 100 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Моркву відварити 25 хвилин після закипання. Далі натерти її на крупній терці. Окремо відварити яйця до готовності. Натерти на крупній терці.

  • 02

    Цибулю порізати півкільцями, потім півкільця - навпіл. Обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.

  • 03

    Волоські горіхи дрібно порізати.

  • 04

    У салатницю покласти моркву, цибулю, волоські горіхи, яйця.

  • 05

    Посолити, поперчити, полити соняшниковою олією, добре перемішати.