Салати бувають не тільки калорійні, складні, в яких дуже багато різних інгредієнтів і які забирають багато часу. Існують і рецепти салатів, які хороші для домашньої вечері. І адже вони ще краще перших. Тому що готувати їх набагато швидше і простіше - те, що і потрібно до звичайної вечері. Але при цьому інгредієнти, які використовуються в таких салатах, дуже корисні. Наприклад, морква, яка вступає головним продуктом в цьому салаті. Вона багата на каротин, а також корисна для зору та підвищення гемоглобіну (з яким часто бувають проблеми у дітей). Горіхи зроблять салат більш ситним, а заправка з масла, а не майонезу добре довершить всю страву.
Моркву відварити 25 хвилин після закипання. Далі натерти її на крупній терці. Окремо відварити яйця до готовності. Натерти на крупній терці.
Цибулю порізати півкільцями, потім півкільця - навпіл. Обсмажити на соняшниковій олії протягом 5-10 хвилин.
Волоські горіхи дрібно порізати.
У салатницю покласти моркву, цибулю, волоські горіхи, яйця.
Посолити, поперчити, полити соняшниковою олією, добре перемішати.