Салат з курячим філе і авокадо
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з курячим філе і авокадо

Любите смачно і ситно поїсти без шкоди для здоров'я? Тоді зверніть увагу на пропонований салатик, який гармонійно поєднує в собі незаперечну користь і божественний смак. Така вишукана страва стане головною прикрасою Вашого святкового застілля і вже точно не залишиться без уваги гостей. Поєднанням ніжного м'яса і стиглих фруктів, мабуть, нікого зараз не здивуєш, проте не цього разу. Ніжне філе курки, апетитний бекон плюс трохи екзотичної насолоди – соковита м'якоть авокадо і кисло-солодкі дольки грейпфрута. Ця приголомшлива комбінація створить неповторну симфонію смакових ноток. І на завершення багата вітамінами пекінська капуста і ніякого майонезу – суцільна користь.

Інгридієнти

  • Філе куряче - 200 г.
  • Бекон - 40 г.
  • Капуста пекінська - 250 г.
  • Грейпфрут - 80 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе нарізати шматочками й обсмажити на олії. Потім трохи охолодити.

  • 02

    Додати до курки скибочки бекону і обсмажити.

  • 03

    Очистити грейпфрути, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Авокадо помити, розрізати, видалити кісточку, а м'якоть нарізати кубиками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.