Салат з гранатом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Салат з гранатом

Вишуканий, ситний і надзвичайно смачний салатик, який займе головне місце на Вашому святковому столі, а також здивує гостей божественними смаковими відтінками. Дорогоцінні зернятка граната, що покривають салат зверху, роблять його дуже ефектним і оригінальним. Ця яскрава і багата вітамінами кисло-солодка ягода додасть салату пікантні смакові нотки і відмінно гармонує з ніжним курячим філе, яйцями і вареними овочами. І наостанок невеликий секрет як швидко очистити гранат: необхідно занурити дві половинки плоду в крижану воду. По-перше, Ви не забруднитеся важко виведеним гранатовим соком. По-друге, в холодній воді зернятка легко витягуються зі шкірки і залишаться цілісними.

Інгридієнти

  • Курка - 200 г.
  • Картопля - 200 г.
  • Буряк - 300 г.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Гранати - 300 г.
  • Майонез - 100 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Буряк і картоплю відварити до готовності. Потім злити воду, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Курку відварити в підсоленій воді, охолодити і нарізати. Яйця зварити «в круту» і нарізати кубиками.

  • 02

    У форму або салатницю викласти птицю, потім картоплю, яйця і буряк. Кожен шар солити і змащувати майонезом. Зверху прикрасити салат зернами граната.