Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.
Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.
Поступово додати до жовтків вершкове масло.
Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.