Соус Шорон
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Соус Шорон

Цей соус Шорон чудово доповнює смак шашлику, м'яса приготованого на решітці або грилі. В основному подається до яловичини і телятині, але можна і до будь-якого іншого виду м'яса. Використання помідорів різних сортів дозволяє додати соусу абсолютно різні відтінки смаку. Гострота перцю і кислота лимона вдало розбавляють ніжний смак вершкового масла і яєчних жовтків. Складнощів при його приготуванні не виникне. Готується він швидко і просто. Подавати на стіл слід відразу ж після готовності. Зберігати в теплі або підігрівати його не можна.

Інгридієнти

  • Яєчний жовток - 3 шт.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • М'якоть помідора - 3 ст. л.
  • Вершкове масло - 250 г.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Вершкове масло розтопити. Жовтки збити з невеликою кількістю солі на водяній бані до утворення піни.

  • 02

    Поступово додати до жовтків вершкове масло.

  • 03

    Соус приправити лимонним соком і перцем, додати м'якоть помідорів. Ретельно збити.