Шпроти домашні
Кількість порцій - 12
Час приготування - 3 г 20 хв

Шпроти домашні

Сьогодні ми вам розкажемо як приготувати домашні шпроти. А готувати їх дуже просто і легко. Вам буде потрібна тільки риба мойва і пара приправ. Мойва це дуже корисна риба. Регулярне вживання мойви сприяє профілактиці інсульту та інфаркту, остеопорозу і артриту, хвороб щитовидної залози, серцево-судинних і навіть онкологічних захворювань. Введення мойви в раціон полегшить стан при цукровому діабеті, знизить рівень холестерину, поліпшить зір і стан шкіри. Вміст у її м'ясі легкозасвоюваного білка, мінеральних речовин і мікроелементів (йоду, заліза, кальцію, фосфору, селену) є вищий, ніж у прісноводних риб. Багата мойва вітамінами А, D, комплексом вітаміну В, амінокислотами, омегою-3.

Інгридієнти

  • Морожена мойва - 300 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Гвоздика - 2 шт.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Олія - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    У герметичний посуд покласти рибу. Посолити, поперчити.

  • 02

    Додати лавровий лист, гвоздику, олію і трохи води.

  • 03

    Поставити рибу в духовку на 2-3 години при температурі 175°С.