Приготування страви - це справжній творчий процес. Сьогодні пропонуємо вам взятися за не менш творче зайняття - створення тіста для чебуреків. Видів його дуже багато: тісто на кефірі, молоці, окропі або заварне - ось скільки назбиралося! Ми вирішили використати звичайний універсальний спосіб приготування тіста. Мінімум зусиль й інгредієнтів - важливий чинник для господинь. А у результаті ви отримаєте ароматні, хрусткі, соковиті чебуреки. Погодьтеся, кращі продукти - це домашні, зігріті теплом і турботою. Скоріш міняйте закусочні на домашню їжу, і не пошкодуєте. Готуйте і насолоджуйтеся кулінарним процесом!
Відміряти по 1 ч. л. цукру і солі. Розвести в теплій воді і всипати в неї просіяне борошно (поступово), перемішати до утворення напів густого тіста.
Узяти маргарин розтопити на водяній бані, довести його до кипіння і влити в утворене тісто. Потім активно все перемішати ложкою, а вже потім підсипати борошно, що залишилося, і гарненько замісити, щоб тісто стало еластичним.
Перед ліпленням чебуреків тісто залишити на півгодини. Після, його слід вимісити, і тісто готове!