Овочевий мільфей
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Овочевий мільфей

Пропонуємо вам чудову і швидку закуску, яка підійде до будь-якого гарніру і прикрасить ваш святковий або буденний стіл. Секрет у тому, що ця страва містить у собі всі корисні овочі, при цьому вона не калорійна і дуже смачна. Тут вам і кабачок, і буряк, і петрушка - всі необхідні вітаміни, мікроелементи і мінерали, яких так не вистачає восени і взимку. Чого тільки вартий буряк! Це чудове джерело вітаміну С. А кабачки містять в собі багато магнію, кальцію та йоду. Тому таку страву варто робити, поки не закінчився сезон овочів. Смачного!

Інгридієнти

  • Буряк - 2 шт.
  • Кабачки - 1 шт.
  • Авокадо - 2 шт.
  • Петрушка - 120 г
  • Вода - 60 мл
  • Лимон - 50 г
  • Сіль - за смаком
  • Кунжут - 30 г

Етапи приготування

  • 01

    Буряк середнього розміру відварити, охолодити, очистити і нарізати рівними тонкими кружечками.

  • 02

    Кабачок очистити і нарізати рівними тонкими шматочками.

  • 03

    У блендер покласти очищені авокадо, петрушку, сік лимона, сіль за смаком, трохи води, і перемолоти до стану однорідного крему.

  • 04

    Викласти в порційну тарілку кружечок буряку – промазати кремом, потім кружечок кабачка – промазати кремом. І так викладати стільки рівнів, скільки вам подобається.

  • 05

    Прикрасити зеленню і кунжутом.